Terug naar nieuwsoverzicht

22 september 2023

Nieuwsbrief Zilvervloot Urk

De ontwikkeling van Zilvervloot Urk is in volle gang! Op vrijdag 29 september zullen wij de inschrijving openstellen voor zowel de twee-onder-één kap woningen als de levensloopwoningen. U kunt zich dan officieel voor het project inschrijven en uw voorkeuren aangeven. De inschrijving sluit op 18 oktober. Aankomende vrijdag om 12:00 uur wordt het inschrijfformulier gepubliceerd op deze website. Vanaf dit moment kunt u ook de plattegronden, gevelaanzichten en prijslijst inzien.

De toewijzing van de rij-/hoekwoningen zal plaatsvinden volgens de procedure van de gemeente. Het lotingsproces voor de hoek- en tussenwoningen van het project Zilvervloot start op 14 oktober

Woonbeurs

De gemeente organiseert voor alle woningen in fase 1 van de Zeeheldenwijk een woonbeurs op zaterdag 14 oktober in de Koningshof op Urk. Hier heeft u de ruimte om vragen te stellen aan de ontwikkelaar (OVT) en de bouwer (Schutte bouw & ontwikkeling). We verwelkomen u graag op onze stand. Meer informatie over de woonbeurs vindt u op de website van de Zeeheldenwijk.

Impressies rijwoningen online

Sinds vandaag hebben we enkele impressies van rij-/hoekwoningen op de website gepubliceerd. De verdere verkoopinformatie van de rij/hoekwoningen worden gepubliceerd op 14 oktober.

OVT Ontwikkeling
Schutte Bouw
1:1 Architectuur Urk