Terug naar nieuwsoverzicht

26 oktober 2023

Nieuwsbrief Zilvervloot Urk 

26 oktober 2023

Inschrijvingen hoek- en tussenwoningen sluit 3 november

Wij willen u er graag nogmaals aan herinneren dat u zich ook bij de gemeente Urk moet inschrijven om in aanmerking te komen voor een rij- of hoekwoning. Alleen inschrijven bij OVT is niet voldoende. De inschrijvingen worden gesloten op 3 november. Indien u na 3 november een inschrijving indient, wordt u op een reservelijst geplaatst voor de woningen.

Toewijzingen rij- en hoekwoningen

De toewijzingen van de rij- en hoekwoningen zal plaatsvinden volgens de procedure van de gemeente. De loting voor de hoekwoningen vindt plaats op 14 en de loting voor de rijwoningen op 15 november. Het is belangrijk dat u het voorkeursformulier zo goed specifiek en compleet mogelijk invult. Dit formulier ontvangt u zodra de inschrijving is voltooid.

Lotingsregels

De kosten vermeld in artikel 1.5.1 en 1.5.2 van de lotingsregels van de gemeente Urk zijn niet van toepassing op de overeenkomst met OVT Ontwikkeling, op voorwaarde dat er vóór 15 december 2023 de koop- en aanneemovereenkomst is getekend.

 

Lotingsregels Zeeheldenwijk

Twee-onder-een-kap- en levensloopbestendige woningen

Deze woningen zijn in de verkoop. De verkoop wordt verzorgd door OVT Ontwikkeling, contactpersoon hiervoor is Miriam Bandstra (miriam@ovtontwikkeling.nl). U kunt zich inschrijven op de website of contact opnemen met Miriam Bandstra.

Kavelkaart

Met behulp van de kavelkaart kun je eenvoudig zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Wil je meer informatie over een woning? Klik dan op het betreffende vakje op de kavelkaart. Op de woningpagina vind je uitgebreide informatie over de woning. Let op de woningen met een groene markering, want deze zijn nog beschikbaar.

Kavelkaart

De eerste koopovereenkomsten voor de tweeondereenkapwoningen zijn al ondertekend via OVT Ontwikkeling en Schutte Bouw, op de kavelkaart kan je goed zien welke mooie plekjes met uitzicht over water nog vrij zijn.

Zilvervloot Urk

Het project Zilvervloot is gelegen aan de Piet Heinallee. De locatie ligt aan de rand van fase 1 en kijkt vrij uit over water en/of groen. Met recht een prachtige locatie.

Het project bestaat uit

Ga naar de website 

Wij willen u bedanken voor uw interesse en willen u adviseren om al eens over de Piet Heinallee te gaan wandelen, fietsen of met de auto te rijden als u in de gelegenheid bent. Stelt u zich dan eens voor dat u hier woont en kan genieten van de vrijheid voor uw woning.

Met vriendelijke groet,

Team OVT ontwikkeling
Team Schutte bouw

Kantoor OVT:
De Deel 21-04 te Emmeloord
info@ovtontwikkeling.nl

OVT Ontwikkeling
Schutte Bouw
1:1 Architectuur Urk