Terug naar nieuwsoverzicht

1 september 2023

Nieuwsbrief Zilvervloot Urk

Wij zijn er trots op dat wij na een intensief selectietraject bij de Gemeente Urk geselecteerd zijn voor de ontwikkeling en realisatie van 39 woningen op vel 1 in de Zeeheldenwijk op Urk.

OVT Ontwikkeling & Schutte Bouw

OVT Ontwikkeling is in 2013 opgericht door Jeroen Oost (Urk) en Willem van Tilburg (Emmeloord) en is al ruim 10 jaar actief in deze regio. Wij zijn blij dat we nu ook op Urk een ontwikkeling mogen doen. Voor de realisatie hebben wij tijdens de selectie samengewerkt met Schutte bouw uit Zwolle die de bouw van de woningen voor haar rekening gaat nemen. Een goede aannemer die graag de samenwerking aangaat met de Urker ondernemers.

Zilvervloot Urk

Het project Zilvervloot is gelegen aan de Piet Heinallee. De locatie ligt aan de rand van fase 1 en kijkt vrij uit over water en groen. Met recht een prachtige locatie.

Het project bestaat uit

  • 25 eengezinswoningen;
  • 8 twee onder een kapwoningen;
  • 6 levensloopbestendige woningen.

Verkoopproces

De toewijzing van de rijwoningen gaat via de gemeente Urk. U moet zich dan ook bij de gemeente Urk aanmelden om hiervoor in aanmerking te komen. De verwachting is dat dit in oktober gaat plaatsvinden. Het betreft in ons plan de 17 tussenwoningen en ook de 8 zeer riante hoekwoningen met grote kavels. We hopen u hier snel meer informatie over te kunnen geven.

De 8 twee-onder-een kap woningen en de 6 levensloopbestendige woningen willen we graag in september presenteren en in verkoop brengen. We zijn dan ook volop bezig met het in gereedheid maken van alle stukken die nodig zijn om in verkoop te kunnen gaan. U ontvangt hierover een nader bericht.

Woonbeurs

De gemeente organiseert voor alle woningen in fase 1 van de Zeeheldenwijk een woonbeurs op zaterdag 14 oktober in de Koningshof op Urk. Hier worden dan ook de rijwoningen gepresenteerd. Zet u deze datum vast in uw agenda.

OVT Ontwikkeling
Schutte Bouw
1:1 Architectuur Urk